– Nieuws [zijkant]

Hierbij maken wij een wijziging in ons programma bekend: We hebben de afgelopen jaren het traditionele vlagplaatsen met verschillende partijen geëvalueerd en hebben besloten dit in een nieuw jasje te gieten.

We gaan dit voortaan op vrijdagavond, een week voor de carnaval doen. De honkentocht van de vaste kern komt hiermee te vervallen. 

Het vlagplaatsen zal op vrijdag 14 februari, om 20.00 uur plaatsvinden bij de residentie van de nieuwe Prins. Iedereen is hierbij van harte welkom! De ceremonie zal iets wijzigen en hopelijk nog leuker zijn om bij te wonen. 

Aansluitend heeft de buurt of groep zo de gehele avond de mogelijkheid om er nog een gezellige avond met de Prins van te maken. We hopen op deze nieuwe manier, het voor meer buurten mogelijk te maken, aanwezig te zijn bij deze happening. Het staat dan voor iedereen vrij om de rest van de avond, hun eigen invulling te geven aan eventuele eigen carnavals activiteiten. Deze avond zal dus een nieuwe beleving worden en we hopen dat het resultaat voor iedereen hetzelfde zal zijn;

Carnavals gezelligheid voor heel Oelewaal!